Festivalul International al Educatiei 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 24 Mai 2019, 17:00 Vineri
Locul:Iaşi, Palatul Culturii

Descriere

Marşul Absolvenţilor este evenimentul aşteptat cu nerăbdare de toţi tinerii care în acest an își finalizează studiile. Tinerii vor merge pe străzile Iașului arătându-şi bucuria, îndreptându-se cu toţii dinspre propriile universităţi către Piaţa Palatului Culturii.

Conform organizatorilor, Marşul Absolvenţilor 2019 va avea următorul traseu:

ora 15.55: coloana absolvenţilor de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" va pleca din Agronomie
ora 16.15: coloana studenţilor de la Universitatea "Al. I. Cuza" se va întâlni pe Bulevardul Carol I cu absolvenţii care coboară din Agronomie
absolvenţii se vor îndrepta spre Casa de Cultură a Studenţilor
ora 16.30: absolvenţii universităţilor din Copou se vor întâlni la Casa de Cultură a Studenţilor cu colegii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" şi cei de la Universitatea de Arte "George Enescu"
toţi tinerii vor parcurge traseul: Fundaţie - Gavriil Muzicescu - Piaţa Unirii - Ştefan cel Mare şi Sfânt - Esplanada Casa Pătrată
studenţii politehnişti își vor fi dat întâlnire la ora 16.30, în parcarea Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, de unde se vor îndrepta spre Casa Pătrată, pe traseul B-dul Tudor Vladimirescu – Elena Doamna – Hotel Europa – Anastasie Panu – Casa Patrată.
ora 17.00: studenţii care vin din Piaţa Unirii se vor întâlni cu absolvenţii Universităţii Tehnice "Gh. Asachi"
ora 17.30: coloanele reunite pe Esplanda Casei Pătrate vor intra în Piaţa Palatului Culturii
Pe scena amplasată în Piaţa Palatului Culturii vor urca rectorii universităților, reprezentanţi ai Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei şi ai Primăriei Municipiului Iaşi care vor susţine discursuri tinerilor din piaţă.

Un concert fenomenal va fi organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Educației, la Iaşi, pe 24 mai. Concertul va urma Marşului Absolvenţilor, un eveniment devenit tradiţie pentru studenţii care încheie studiile la universitățile din Iaşi.

După Marşul Absolvenţilor şi discursurile oficiale de pe scena din faţa Palatului Culturii va avea loc un super concert la care sunt aşteptaţi să participe mii de ieşeni.

Organizat sub sloganul "100+1 pentru România!", concertul va fi susţinut de artişti cunoscuţi ai muzicii româneşti.

Concertul va începe la ora 19.00 pe scena amenajată în faţa Pala­tului Culturii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?