Festivalul Rocanotherworld 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 - 23 Iunie 2019

Descriere

Rocanotherworld
Festivalul Rocanotherworld 2019 va avea loc în perioada 20-23 iunie și se va desfășura în 2 locații din Iași: deja emblematica Partie de Schi și încă o locație ce urmează a fi anunțată.

Rocanotherworld este un festival anual de muzică, artă și gastronomie In Memoriam Ioan Dan Niculescu (1978–2016).
Se poziționează ca un eveniment caritabil care încurajează și promovează legăturile interumane și dezvoltarea comunității.

“Rocanotherworld va fi întotdeauna un eveniment cu, despre și pentru alții, de aceea intenționăm să susținem an de an cauze diferite, care pot avea un impact real și constructiv asupra societății. Dorim ca ediția din 2018 să fie un liant între lumi și medii distincte, iar creativitatea, arta și exprimarea liberă să fie manifestate sub toate formele lor. Vă invităm pe toți să #rocanotherworld alături de noi și să vă regăsiți în acest festival altfel! ”, declară Patricia Butucel – Director Festival Rocanotherworld.

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

În luna iulie 2017, Festivalului Rocanotherworld a adunat 25.000 de participanți pe pârtia de schi din Iași.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?