HANGARIADA 2022

Imagini

Informații

Data: 27 - 29 Mai 2022
Locul: Aeroclubul Alexandru Matei, Str. Aviației, 2, Iași, Romaia

Descriere

Artă.Muzică.Zbor
Între 27 și 29 mai 2022, Asociația Blueberry și Barbă Lată Events, cu sprijinul Aeroclubului „Alexandru Matei”, organizează la Iași Hangariada 2022, singurul eveniment din țară care combină, timp de trei zile, show-urile aviatice, arta și muzica.

Ne avântăm spre o ediție în care vrem să recuperăm momentele de voie bună care ne-au lipsit. Trei zile de activități pentru toate vârstele, loc de joacă, instalații artistice, concerte și relaxare, ne duc din nou la hangar. Ultimul weekend de primăvară îl petrecem împreună privind cerul.

Întreg programul și toate informațiile despre ediția 2022 a festivalului vor fi disponibile în curând pe site-ul oficial, www.hangariada.ro și pe pagina de Facebook și contul de Instagram al festivalului.

Organizatori: Barbă Lată și Asociația Blueberry

Parteneri: Teo’s Cafe

Hangariada 2022 se va desfășura conform reglementărilor în vigoare. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Accesul copiilor sub 14 ani este gratuit doar însoțiți de un adult și respectând reglementările de participare la evenimente în aer liber a persoanelor sub 18 ani.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?