Hook suspension & Shibari Performance

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 - 19 Septembrie 2021

Descriere

Linkul de inscriere: https://forms.gle/EpQz5LXd3uyv8Uey6
Vara asta Modern Primitive împreună cu Shibaro ajung și în Moldova pentru a vă oferi o experiență cu totul altfel. Te așteptăm în Iași în perioada 18-19.09.21 pentru suspensii cu cârlige în stilul Modern Primitive și performance de shibari urmat de demonstrații individuale la sol create de Shibaro.
Suspensiile cu cârlige au un lung istoric în cultura umană, regăsit inițial în practicile indigene cu scopuri ritualice, simbolizând maturizarea persoanei care trece prin acest proces. Modern Primitive facilitează astfel de experiențe cu aceste origini în minte și împreună cu o echipă de profesioniști îți ghidează călătoria atât spirituală cât și fizică în timpul suspensiei.
Shibari, sau arta legatului cu sfoară, provine din Japonia și are la origine o tehnică de capturat și torturat prizonieri numită hojojutsu. În prezent această practică a evoluat într-o multitudine de posibilități (de la performativ/artistic până la meditativ) și atenția a ajuns tot mai mult pe siguranța corpului uman și consimțământul între cei care o practică.
Noi ne dorim să creăm un mediu în care să putem practica astfel de activități în siguranță și fără teama de a fi judecați. Este un alt fel de emancipare, vrem să eliberăm mintea de prejudecăți și să construim o comunitate puternică în care să simțim că ne găsim locul.
Te așteptăm și pe tine dacă ești curios de astfel de experiențe.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?