International TattooFest

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 - 17 Martie 2019
Locul:Iaşi, Sala Polivalentă

Descriere

Stim ca va plac tatuajele, asa ca pentru voi redeschidem in martie bine-cunoscutul festival de tatuaje de la Iasi, International TattooFest Iasi, de aceasta data la Sala Polivalenta, pe care unii o stiu drept fostul club Max, langa Hotel International.
De 10 ani incoace, festivalul de tatuaje aduce in Iasi, pentru 3 zile, artisti tatuatori din toata lumea, care vin pentru voi si da, in schimbul unui pret stabilit, acestia va vor face tatuajul pe care vi-l doriti, pe loc.
De asemenea, pentru cei care vor sa-si innoiasca ustensilele de tatuat, sau de ce nu, pentru cei care vor sa se apuce de aceasta meserie, pe langa oportunitatea de a o invata de la cei mai buni, au acum sansa de a proba si a-si achizitiona cele mai bune articole de tatuaje, distribuitori fiind notoriul Tatuat.ro , Vald Tanasescu, un prieten exceptional si unul dintre cei mai stimabili oameni pe care i-am cunoscut, sponsor oficial al conventiei in acest an, dar si Orakon din Polonia, care a insistat sa participle anul acesta la conventie.
Va reamintim ca aceasta este singura perioada a anului cand puteti alege dintre cei mai buni artisti tatuatori ai momentului, pentru ca noi vi-i aducem in oras, in cadrul conventiei, unde puteti interactiona cu ei, va puteti face tatuaje la ei, daca ii prindeti liberi – si ca sa fiti siguri de acest lucru, va puteti deja programa la ei . Pretul unui tatuaj este mai accesibil, pe toata durata conventiei , deci aveti toate motivele sa va pregatiti pana in martie, daca vreti sa va decorati pielea cu podoabe nepieritoare, in tus.

Pentru alte detalii, contactati-ne la email, tattoofestiasi@yahoo.com .
Cu drag, organizatorii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?