"Jazz in the Garden" Cali Quartet feat. Cristina Dima & Andreea Sălăvăstru

Imagini

Informații

Data: 18 August 2022, 20:00 Joi

Descriere

Proiectul "CALI Quartet" este relativ tânăr, desi membrii sunt deja "de ceva timp initiati" ai scenei jazz-ului romanesc. In timpul studiilor superioare de specialitate au obtinut premii la concursurile studentesti de traditie din Romania concurand in diferite formatii.
Desi proiectul este tânăr, cvartetul are deja câteva realizari importante, cel putin pe plan national: „Trofeul Concursului Sibiu Jazz Festival 2014”, premiile „Revelatia Anului 2014” si „Confirmarea Anului 2015” acordate de Fundatia Muzza , „Trofeul Concursului International Jazz in the Park” ,Cluj 2016 si titlul “Cea mai buna formatie’’ acordat de juriul Concursului International “Johnny Raducanu” 2016.

CALI Quartet isi propune sa improspateze scena jazz-ului romanesc si nu numai, prin lucrari proprii, originale, pline de vitalitate, stilul abordat find jazz-fusion (R&B, Soul,Swing,Afrikan&Orienthal Rhythms) pe fondul unei atmosfere de improvizatie si „good-vibe”.

Componența: John Mantucci - bass, Catalin Hutanu - clape, Alex Jaxx - saxofon tenor și alto, Lucian Rusu- tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?