Lex Hobby Con - 2016

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 22 - 23 Octombrie 2016
Preţ: Intrare liberă

Descriere

Cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate, benzilor desenate, figurinelor, articolelor Pop Culture și cosplay din nord-estul țării are loc în 2016 într-o locație mai mare. Locația: Carrefour Era Iași.

Vino si tu pe 22 - 23 octombrie la Lex Hobby Con pentru a participa la două zile de distracție, concursuri și multe jocuri.

În 2016 gama de benzi desenate va fi mai mare, cu invitați speciali, artiști autohtoni de bandă desenată și alte surprize.

Vino și joacă alături de ațti pasionați cele mai noi jocuri de societate. Vom avea jocuri în avanpremieră.

Ești o fire competitivă? Avem Calificări pentru Campionatul Național de Coloniștii din Catan cu premii de peste 2000 lei. (detalii în curând)

Iți place Magic The Gathering? Organizăm un concurs la standarde europene. (detalii in curand)

IT Games Battle? Avem o competiție exclusivă pentru firmele din IT. Faci parte dintr-o firmă și vrei să câștigi faimă și notorietate? IT Games Battle e pentru tine. Detalii la alex@lexgames.ro

48 de ore, peste 1000 de vizitatori, peste 300 de jocuri, premii totale de peste 15.000 lei, zeci de surprize, sute de cărți de Magic, mii de negocieri aprige la Coloniștii din Catan, zeci de zeii venerați la Tzolk'in Calendarul Maiaș, mii de zaruri aruncate în cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de încercări în speranța de a ajunge la final (fără nimic:) ) la Galaxy Trucker, multe teorii publicate la bluff la Alchimiștii, sute de planete făcute la Micul Prinț, zeci de agenți descoperiți la Nume de Cod, sute de bucăți de bambus mâncate la Takenoko și multe alte cifre funny, fac din Lex Hobby Con un eveniment la care cu siguranță va trebui să participi.

Intrarea este liberă la evenimentul mare. Concursurile de Magic și Catan sunt cu taxa.

Cu un simplu join la eveniment vei fi ținut la curent cu noutățile care, vă promitem, o să fie surprize plăcute.

Locație: Careefour Era Iași.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?