Petrecere de Crăciun - eveniment caritabil

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Decembrie 2017, 22:00 Joi
Preț: 10 Lei
Locul:Iaşi, TIMES (Iasi)

Descriere

Nimic nu e mai frumos decât să fii părinte, dar atunci când viața îți este dată peste cap de un eveniment nefericit, e dificil să mergi înainte. Totusi, asta devine mai ușor dacă oameni cu suflet mare pun mână de la mână spre a-ți veni în ajutor. De acest gen de ajutor are nevoie si următorul caz, pe care îl aducem cu speranță în suflete în fața dumneavoastră:

Vasile Boureanu din satul Crucea, comuna Lungani, Iaşi, este un tată cu şapte copii, rămas văduv din vară. Bărbatul s-a trezit singur într-o zi călduroasă în care soţia sa, plecată la cules cireşe, a murit subit. „Este o situaţie dramatică pentru că tatăl a fost nevoit să-şi abandoneze serviciul întrucât are un copil de un an care are nevoie neapărat de un părinte lângă el. Ceilalţi copii merg toţi la şcoala, sunt îngrijiţi, învaţă acceptabil, dar au rămas efectiv dezgoliţi de lipsa mamei. Le-am dus de curând lemne, alimente şi vrem să îi îmbrăcăm de Crăciun. Este un caz greu, tatăl este într-o situaţie dificilă, dar nu se impune sub nicio formă o măsură de protecţie socială pentru că el îşi iubeşte copiii mai presus de orice”, explică preotul Damaschin.

Haideți să ne unim și să îl ajutăm pe dl. Vasile Boureanu să își poată crește în continuare copiii. Împreună, putem readuce zâmbetul pe fețele a șapte copii, dar și pe cea a tatălui lor, opt suflete care de câteva luni au uitat ce înseamnă bucuria. E ocazia cu care și tu poți fi Moș Crăciun! Astfel, vă invităm să participati la petrecerea caritabilă ce va avea loc în Times, pe data de 14 decembrie. Be a Santa Claus yourself!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?