Show special Stand-up Comedy cu Alex Mocanu și Andrei Negoiță

Imagini

Informații

Data: 9 Decembrie 2023, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Știi unde e cel mai bun loc să vezi niște stand-up comedy? Corect! LIVE, pe scenă. Cu băutura preferată pe masă, înconjurat de oameni dragi. Nimic nu se compară cu asta.
Râsul și vibe-ul bun sunt contagioase, vino să ne molipsim împreună!

ATENȚIE! În cazul în care ai cumpărat bilete separat de prietenii tăi, dar vrei să stai la masă cu ei, ne poți contacta la numărul de pe afiș.


Alex Mocanu
CHELOO: “Alex Mocanu chiar a avut un număr extraordinar și bine pus la punct. Chiar știe meserie!”
De la sunetist și “frumoasa hostessă de la Club 99” (cum îi place lui să spună), pe cele mai mari scene din România.
Mocanu a fost angajat la Club 99, iar în 2014, după ani de zile petrecuți printre cei mai mari comedianți de la noi, a hotărât să își încerce și el norocul, pe scenă.
În aproape 10 ani de carieră a urcat de 4 ori pe scena Sălii Palatului, a fost de 3 ori invitat special la iUmor și a strâns milioane de vizualizări pe youtube și social media.

Andrei Negoiță
Andrei Negoiță e într-o relație … cu el însuși. Bine, are și două pisici. Negoiță e un actor și improvizator care a descoperit stand-up-ul după pandemie și s-a îndrăgostit imediat.
E un obișnuit al cluburilor de stand-up din București și a avut un moment așa de interesant la “Stand-up Revolution” că acum are super succes… la bărbați (e o poveste lungă și foarte amuzantă, pe care trebuie să o auzi direct de la el).

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?