Stand up comedy- Umorul Salvează Vieți

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Aprilie 2019, 19:00 Duminică

Descriere

Serviciul Voluntar de Ambulanță a inițiat o campanie inedită de strângere de fonduri adresată ieșenilor - „Ia'și donează o ambulanță”.

Un prim eveniment caritabil din cadrul acestei campanii, Umorul Salvează Vieți - ediția a II-a, va avea loc pe 14 aprilie 2019, în intervalul orar 19:00-24:00, la Gramps The Pub Iași (fostul Times Pub), cu scopul de a strânge fonduri pentru achiziția și dotarea Ambulanței Copiilor.

Bobi Dumitraș și Mydas Neomagicianul susțin acest eveniment caritabil prin oferirea unui spectacol excepțional, oferind astfel un impuls comunității pentru a reacționa la problemele copiilor bolnavi de cancer.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru achiziția unei ambulanțe, cu care să transportăm gratuit la spital și de la spital acasă, copiii bolnavi. Ambulanța copiilor, cum am denumit-o noi, va avea ca obiectiv principal facilitarea copiilor bolnavi vizitele obișnuite la spital, cât și de a-i transporta în cazul unor situații de urgență. Uneori devine dificil pentru un copil care suferă de o boală cronică să călătorească în transportul public după ce a stat de-a lungul zilei la cozi lungi pentru a-şi face analizele sau după ce a urmat o sesiune de chimioterapie dureroasă.

Costurile inițiale ale proiectului sunt estimate la 20.000 euro, în timp ce costurile de funcționare sunt cifrate la 2.500 de euro pe lună.
Pentru mai multe detalii, Serviciul Voluntar de Ambulanţă poate fi contactat la numărul de telefon 0785901901.

INTRAREA SE FACE PE BAZĂ DE INVITAȚIE!
Invitațiile pot fi ridicate de la sediul Serviciului Voluntar de Ambulanță.
Donația minimă recomandată: 50 ron.

Detalii la nr.de telefon: 0785901901 sau contact@ambulanta.life.

Nu rămâne indiferent în situații de urgență!
Fii eroul lor!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?