Târg de locuri de muncă pentru medicii şi asistenţii medicali din Iaşi

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 20 Noiembrie 2016, 10:00 Duminică
Locul:Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor, Iaşi

Descriere

Aceasta toamnă aduce un nou sezon de Târguri de Job-uri în domeniul medical, unde cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot întâlni zeci de recrutori care le vor oferi cele mai potrivite oportunităţi, atât în ţară, cât şi în străinătate!

Cadrele medicale din Iaşi sunt invitate la Târgul de Joburi Careers în White pe 20 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor (Piaţa Mihai Eminescu), între orele 10:00 şi 16:00. Aici se vor întâlni cu agenţii de recrutare, reprezentanţi ai spitalelor şi clinicilor medicale din Europa şi nu numai, dar şi cu reprezentaţii altor centre medicale care le vor pune la dispoziţie toate informaţiile de care au nevoie pentru a reuşi să îşi găsească job-ul potrivit.

Job-urile prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor şi intereselor candidaţilor din România şi se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici specialisi, medici rezidenţi, dentişti, asistenţi medicali, medici de familie, absolvenţi de medicină şi alte categorii. Personalul medical din România este la mare căutare în această perioadă, atât în ţara noastră, cât şi în ţări precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

Ofertele puse la dispoziţie de recrutorii prezenţi în cadrul târgului din Iaşi, din această toamnă aduc personalului medical dornic de noi oportunităţi, nu doar condiţii de muncă la cele mai înalte standarde, ci şi salarii atractive care pot ajunge chiar şi până la 13.000 de euro pe lună, în funcţie de experienţă şi specializare. De asemenea, aceştia pot beneficia şi de alte facilităţi, cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuinţe, obţinerea Vizei şi a permisului de şedere, dar şi ajutor în relocarea întregii familii.

“În această toamnă candidaţii vor avea şansa de a întâlni şi mai mulţi recrutori cu oferte de muncă, atât în România, cât şi în întrega Europa. Cu fiecare nou sezon aducem în fata candidaţilor noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de munca să găsească job-ul potrivit. Angajatorii îşi doresc să întâlnească candidaţi bine pregătiţi care îşi doresc să se dezvolte profesional” a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Participarea la târg este gratuită, iar participanţii sunt sfătuiţi să îşi aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul www.careersinwhite.com.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?