"Televiziunea, între divertisment și breaking news" cu Dan Negru

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 16 Ianuarie 2017, 17:00 Luni

Descriere

Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ) din Iași vă invită să îl cunoașteți pe Dan Negru - Oficial dincolo de ecranul televizorului în cadrul unui eveniment dedicat celor ce urmează cursurile Departamentului de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Facultății de Litere, ori celor ce urmează cursurile Specializării Comunicare și Relații Publice ale Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice. Tema principală a întâlnirii de luni, 16 ianuarie, va fi „Televiziunea, între divertisment și breaking news” și, în cadrul acesteia, se vor dezbate subiecte de actualitate cu privire la stadiul în care se află televiziunea. Întâlnirea va avea loc în Sala de Conferințe a Școlilor Doctorale din corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, începând cu ora 17.00, și va fi moderată de jurnalistul Andrei Giurgia.

Evenimentul își propune familiarizarea viitorilor jurnaliști cu mediul în care ar putea lucra, dar și depășirea limitelor teoretice cu care se confruntă studenții la Facultate. Totodată, participanții își pot satisface curiozitățile cu privire la drumul parcurs de Dan Negru în formarea sa ca om de televiziune.

Începând cu anul 2007, membrii ASJ au demarat o serie de întâlniri cu jurnaliști, printre care Liviu Iolu, Sanda Nicola, Mihai Tatulici, Toader Păun, Robert Turcescu și Cristian Tudor Popescu, iar începutul anului 2017 îl are ca invitat pe Dan Negru, imaginea emisiunilor de divertisment ale Atenei 1.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?