"Tot ce-i minunat în lume" Re-GENERATOR.

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 - 23 Februarie 2019

Descriere

<Tot ce-i minunat în lume> - Vanner Collective, București - Artele Spectacolului

Tot ce-i minunat în lume este un one-woman show înduioșător, extrem de amuzant și inedit scris de Duncan Macmillan care dezvăluie viața unui copil alături de o mamă depresivă cu tentative suicidale, și lista pe care fata o scrie de-a lungul vieții ca o încercare de a-i oferi mamei sale destule motive pentru care merită să trăiască: #1 Înghețata, #2 Bătăile cu apă, #3 Să stai treaz peste ora de somn și să ai voie să te uiți la televizor, #4 Culoarea galben , #5 Lucrurile cu dungi ... Într-un performance ce implică spectatorii în reconstrucția momentelor cruciale din existența personajului, lista descrisă de acesta reprezintă încercarea sa de a lupta cu depresia–mai întâi ca o tentativă de a-și ajuta mama, apoi ca parte a unui tratament împotriva propriei depresii.

Un spectacol care emoționează prin sinceritatea și simplitatea felului în care este spusă povestea și care reușește să includă sfaturi și informații concrete și utile pentru cei care suferă de această boală invizibilă în România secolului 21.

Tot ce-i minunat în lume este un show cu adevărat autentic ce valorifică într-un mod inedit prezența publicului.

„Spectacolul nu face morală, nu oferă teze şi nici nu ţine discursuri deself-help,ci exprimă un set de atitudini autentice cu care se poate identifica oricine fiindcă depresia este nepărtinitoare şi nu ţine cont de vârstă, rasă, statut sau sex.” (LiterNet.ro)

După spectacol, va propunem să rămâneți la o discuție cu artiștii despre ce ați văzut, simțit sau despre procesul de creație.

Vă așteptăm cu drag!

Rezervări: www.teatrufix.ro/rezerva (nu uitați să selectați evenimentul la care vreți să mergeți din câmpul *spectacol*)
*deși accesul este liber la toate evenimentele, numărul de locuri în sala de teatru este limitat

Programul întregului festival: Re-GENERATOR. Micro-festival de arte performative, ediția pilot

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?