Veo Running Day 2016

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 22 Octombrie 2016 Sâmbătă

Descriere

VEO Running Day este un eveniment sportiv realizat de catre asociatia “SPORT a la IASI” avand partener pe VEO Worldwide Services si care se adreseaza exclusiv angajatilor acestui partener.

Evenimentul este prilejuit de aniversarea celui de-al 10-lea an de activitate in Romania. Acest eveniment sportiv face parte dintr-un grup de evenimente similare (organizatoric si conceptual), dar cu destinatii diferite, dupa cum urmeaza:

 • IASI BIKING HIKE
 • CROSUL FIRMELOR IASI
 • IASI STREETBALL CHALLENGE

VEO Running Day, va avea loc pe stadionul municipal IASI si va dura aproximativ 3 ore. Pe langa competitiile in sine, participantii vor avea in program si alte activitati: ZUMBA, muzica, antren social.

Pozele si filmuletele care vor rezulta in urma evenimentului, vor fi puse la dispozitia VEO Worldwide Services si a angajatilor participanti.

Inaintea evenimentului cu 1-2 saptamani se poate face un antrenament cu cei care doresc sa se pregateasca fizic pentru competitie. Acesta va trebui anuntat cu o luna inaintea evenimentului.

Desfasurator estimat:

 • 9.00 – 9.30: sosirea participantilor si primirea pachetelor de competitie
 • 9.30 – 10.00: program de incalzire si intrare in efort cu trainer sportiv
 • 10.00 – 10.40: Proba de stafeta 5 x 800 m (2 tururi complete de pista)
 • 10.45 – 11.30: Proba de viteza 1 x 400 m
 • 11.30 – 12.00: Premierea castigatorilor

Discipline sportive si premii:

Stafeta

 • o 5 x 800 m (fiecare membru al echipei de 5, va efectua cate 2 tururi completa de pista)

Viteza

 • o 1 x 400 m (fiecare sportiv va efectua cate un tur complet de pista)

Premiile vor fi:

 • premiul I, II, III stafeta/ echipa 5 x 800
 • premiul I, II, III viteza 1 x 400 m

Obiectiv:
Obiectivul acestui eveniment este acela de a promova practicarea sportului la nivelul firmelor si al angajatilor acestora.

Premize si Avantaje:
Viata de zi cu zi, forteaza oamenii sa acorde o atentie tot mai mica miscarii si sportului.
O minte sanatoasa exista doar intr-un corp sanatos iar miscarea, exercitiile fizice, sportul, ajuta organismul sa fie mai sanatos si mai puternic.

Angajati puternici si sanatosi, inseamna o productivitate crescuta, inseamna o companie mai puternica si mai profitabila!

Evenimentul in sine, pe langa latura sportiva, are si un puternic caracter de team-building, intreaga echipa sau echipele fiind implicata/e sa atinga un obiectiv competitiv, in afara orelor de program.

Desfasurare pe discipline sportive (mod, detalii, regulamente).
Stafeta 5 x 800 m

Acesta disciplina sportiva se va desfasura in incinta stadionului municipal IASI si va avea o lungime de 4 km (10 ture stadion). Startul va avea loc de la ora 10.00
Fiecare echipa va avea cate 5 participanti, ce vor avea fiecare cate un cip de monitorizare pentru a se verifica parcurgerea traseului si pentru timpii de concurs obtinuti. De asemenea fiecare participant va primi cate un pachet de start.

Inaintea startului se va efectua incalzirea participantilor printr-un moment WARMUP realizat de un trainer profesionist; momentul va dura aprox 20-30 minute cu tot cu interactiunea trainerului cu publicul.

In perioada in care participantii sunt pe traseu, la start se vor organiza diverse momente artistice.

Viteza 1 x 400 m
Aceasta disciplina sportiva se va desfasura in incinta stadionului municipal IASI si va avea o lungime de 400 m (1 tura stadion). Fiecare concurent va alerga cate o tura de stadion, in viteza maxima posibila.

Startul va avea loc de la ora 10.45

Locul evenimentului - Stadionul Emil Alexandrescu

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?