Composite studies - expoziție de pictură

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Martie - 22 Aprilie 2018

Descriere

Marți, 20 martie, de la ora 18:00, la Borderline Art Space are loc deschiderea expoziției Composite Studies (Studii compozite) a artistului polonez Gregor Eldarb, în prezența autorului. Curatoriată de Cătălin Gheorghe, expoziția face parte din proiectul „Teritorii suprapuse: laborator, galerie, spațiu public” și va rămâne la Iași până pe 22 aprilie 2018.

În cadrul aceluiași proiect, Gregor Eldarb susține joi, 22 martie, de la ora 12:00, un workshop intitulat „Imaginea spațială – spațiul vizual”, în Sala roșie (parter) a Facultății de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași. De asemenea, Gregor Eldarb va realiza și o „cercetare-prin- desen” în urma unei vizite observaționale în contextul urban și arhitectural al hub-ului creativ Hubrica din Iași.

„Arhitectura nu trebuie neapărat construită, se poate întâmpla pe o suprafață” (Gregor Eldarb) „Lucrările lui Gregor Eldarb par a fi medii intermediare compuse prin suprapunerea intempestivă a unor singularități, generate prin procesarea unui design imaginar-conceptual, cu o multitudine de intra-fațete analitice ale unui obiect suspendat în contemplație.

Aceste medii intermediare par a fi proiectate între explozia controlată a unui sentiment suprematist și teritoriul rezultat din parcurgerea lui vizuală. Spectacolul imaginar al explorării interferenței dintre concatenarea formelor geometrice și inserarea raporturilor sintactice ale unei gramatici a aluziei la conversațiile psihanalitice e doar un efect secundar al unei strategii de construire a unui discurs despre racordul funcției de abstractizare, structuralizare și compoziționare în spațializarea tehno-grafică a unui înțeles mai cerebral al picturalității.” (Cătălin Gheorghe)

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?