Expozitia "Computerul – Istoria viitorului"

Imagini

Informații

Data: 31 Decembrie 2022 - 31 Decembrie 2023

Descriere

Evoluția calculatoarelor de la abac până la computerele moderne de astăzi prezentată prin intermediul expoziției „Computerul – Istoria viitorului”.
31 decembrie 2022 – 31 decembrie 2023
Palatul Culturii - Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiuˮ
Sisteme de calcul, unități floppy disk, monitoare, console pentru jocuri, laptopuri, accesorii, documentație de specialitate și materiale complementare (fotografii și informații din domeniu) evidențiază eforturile făcute de tehnicieni, de-a lungul timpului, pentru a introduce opțiuni cât mai inovatoare în funcționalitatea, designul și operativitatea computerelor.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?