Expoziţia de fotografie "METALE"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Aprilie - 3 Mai 2019

Descriere

Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, Clubul Fotografilor Iași si Galeria de Artă „Labirint” va invita la expoziţia de fotografie „METALE” – Rockstadt 2018 -, Claudiu Bîrliba.

Perioada expoziţională: luni, 1 aprilie – vineri, 3 mai 2019. Vernisaj: marţi, 2 aprilie 2019, ora 18:30, Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi”

„Dacă vă place muzica rock şi în special tot ce ţine de partea grea a rock-ului, metalul nostru cel iubit, atunci sunteţi binevenit la o expoziţie de fotografie cu portrete surprinse, în anul 2018 la unul cele mai tari festivaluri din România şi din Estul Europei: Rockstadt Extreme Fest on the ground of Transylvania sau mai pe scurt Rockstadt Extreme Fest.

Rockstadt Extreme Fest este o sărbătoare din România dedicată iubitorilor de metale grele şi mai puţin grele, desfăşurată sub Cetatea Râşnov, aflându-se anul acesta la a şaptea ediţie.

Aşadar, sunt invitaţi de seamă în dealul Copoului: Obituary, In Flames, Amorphis, W.A. S. P., Enslaved, Get the Shot, Bucovina, Impure Wilhelmina, Converge, Septicflesh, Powerwolf, Gutalax, Allochiria, Fleshgod Apocalypse, adunaţi în portrete şi stări cum numai la un festival de metal poţi să surprinzi.

Rockul este tainic cu mesaje puternice, cu bucurii, cu prietenii. Toate le aflaţi fără chip, fără idoli, în taină, ascultând şi trăind. Metale!”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?