Expoziția "Magical Iasi"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 - 31 Octombrie 2019

Descriere

Pleiada Boutique Hotel intră în luna octombrie sub genericul Magical Iasi, cu o expoziție de pictură semnată de artistul Gabriel Gheorghiu. Este cea de-a opta expoziție din cadrul celor inițiate și organizate de Pleiada Boutique Hotel.

Expoziția lui Gabriel Gheorghiu invită la admirație. Artistul surprinde, cu tușe pline de viață, un Iași romantic, uneori plin de umbre și energii colorate. Pleiada Boutique Hotel crede în arta ieșeană, arta care de multe ori ne scoate din rutină și banal, arta care ne invită să ieșim din casă, să admirăm viața și mișcarea acesteia.

Iașul din pictura lui Gabriel Gheorghiu vine cu iconicele imagini cu care și-a construit povestea, legenda. Pe alocuri, transpar secvențe aproape cinematografice, prin care ne construim propria imagine pe care o purtăm cu noi, oriunde am pleca. La urma urmei, picturile devin niște semne de reverență pentru Iașul din toate timpurile: romantic, iernatic, văratic, primitor și plin de accente boeme.

Pictorul Gabriel Gheorghiu a studiat la Academia de Arte “George Enescu” Iaşi, clasa profesorului Dan Hatmanu, secţia pictură, grafică, restaurare. Printre expoziţiile personale: Fascinaţia negrului, pictură, Galeriile de Artă Galla, Bucureşti | 1994 Pictură, North-West Gallery, Dallas, S.U.A. | 1993 Pictură, grafică, Tolmezzo, Udine, Italia | 1991 Pictură, grafică, Galeria Hansa, Hamburg, Germania | 1989 Evocări ieşene, Galeriile de Artă Victoria, Iaşi.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?