Expoziție de fotografie a artistei Pusha Petrov

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 - 27 Septembrie 2020

Descriere

Borderline Art Space găzduiește, începând de joi, 27 august 2020, ora 19:00, expoziția de fotografie a artistei Pusha Petrov, curatoriată de Ami Barak. Intitulată Descoase (en. (un)stich), expoziția durează până pe 27 septembrie, iar accesul la deschiderea din 27 august se face cu purtarea măștii și respectarea regulilor de distanțare fizică, în grupuri de maximum 4 persoane.

Pusha Petrov creează opere care depășesc cu mult gestul fizic al apăsării declanșatorului. Expoziția aceasta este un succint panoramic al intensei sale activității din ultimii ani, incluzând totodată și o nouă creație. Cercetările sale urmează un parcurs de la obiect la individ și se dezvăluie prin serii fotografice, așa cum declară însăși artista, și scot la iveală o identitate ascunsă ce se disimulează în spatele a ceea ce percepem într-o primă vizualizare.

Făcând parte ea însăși dintr-o comunitate a bulgarilor din Banat, atenția artistei este focusată pe ideea apartenenței și a identității, fiind abordată în sensul său larg, evidențiind o atracție fățișă pentru singularități culturale. Așa cum mărturisește chiar artista, „mă interesează să observ atât detalii și gesturi ale vieții cotidiene, cât și atitudini ce continuă să marcheze și să conserve singularitatea fiecăruia. În spatele acumulărilor și a diversității obiectelor manufacturate și atent colectate, individul este simultan absent și prezent, un paradox al modernității noastre.”

Expoziția este alcătuită din lucrări care aparțin de 3 serii diferite:

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?