Expoziție de fotografie "LIGHT VOICES" - FEstudIS 2022

Imagini

Informații

Data: 6 - 20 Mai 2022

Descriere

Casa de Cultură a Studenților din Iași organizează în parteneriat cu Ateneul Național din Iași, expoziția foto "LIGHT VOICES" cu tematica light painting și multiplă expunere. Vernisajul va avea loc pe data de 6 mai 2022, ora 15:30, în „Galeria Veche” a Ateneului Național din Iași.
Lucrările expuse sunt realizate de 13 membri ai Clubului de Arte Vizuale „ConceptArt”: Ana Maria Ciobanu, Constantin Grasu, Alexandru Doboș, Răzvan Rotari, Cosmin Dămoc, Adrian Arpinte, Luisa Mierlă, Maria Cristina Avădăni, Teona Cancel, Loreta Dirzu, Matei Ștefan, Maria Cristina Ciobanu, Daniel Moisii.
„Pictura cu lumină, desenul cu lumină sau fotografia de performanță de artă luminoasă sunt termeni care descriu tehnici fotografice de mișcare a unei surse de lumină în timp ce se face o fotografie cu expunere lungă, fie pentru a ilumina un subiect sau spațiu, fie pentru a lumina aparatul foto pentru a „ trage’, sau prin mișcarea camerei în timpul expunerii surselor de lumină. Practicată încă din anii 1880, tehnica este folosită atât în scopuri științifice și artistice, cât și în fotografia comercială. ” – Daniel Moisii, coordonatorul expoziției.
Acest eveniment este organizat în cadrul celei de-a XXII-a ediții a Festivalului Studenților Ieșeni „FEstudIS”.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?