Expoziție de tablouri din mușchi naturali și sculpturi florale 3D

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 7 - 16 Octombrie 2016
Preţ: Intrare liberă

Descriere

Aniversarea de 9 ani a Centrului Comercial Felicia este celebrată în acest an într-un mod cât se poate de inedit, printr-un eveniment unic în Iași: Expoziția de tablouri din mușchi naturali și sculpturi florale 3D.

Am adus în fața ta natura, transformată în artă, prin creații simple, dar profunde. Lasă-te purtat în lumea florilor, admiră croielile din crizanteme, orhidee, cale, ramuri de stejar sau merişoare. Culorile calde și pale ale sculpturilor din flori se îmbină perfect cu cele vii și arzătoare, ale tablourilor din mușchi naturali.

Culeși tocmai din pădurile norvegiene, mușchii naturali exprima forma unor tablouri cu piese vestimentare și accesorii. Creaţiile sunt realizate într-un mod unic şi inedit, această expoziţie fiind prima de aceast fel din România.

Și pentru că anul acesta se împlinesc cei 9 ani de la deschiderea Centrului Comercial Felicia, am pregătit o surpriză, ce se potrivește perfect cu această expozițe: tabloul conținând logoul Felicia, realizat din mușchi naturali.

Vă așteptăm la Expoziția de tablouri din mușchi naturali și sculpturi florale 3D, în perioada 7 – 16 octombrie, în următorul interval orar:

  • Luni – Sâmbătă: 10:00 – 12:00
  • Duminică: 10:00 – 20:00

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?