Expoziție foto "EXPERIMENT III" - Online

Imagini

Informații

Data: 16 Aprilie 2021, 16:00 Vineri
Locul:Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor

Descriere

Clubul de Arte Vizuale „ConceptArt” al Casei de Cultură a Studenților din Iași organizează online expoziția de fotografie „Experiment III” – expunere multiplă și foto manipulare, vineri, 16 aprilie 2021, ora 16:00.
„Cu siguranță ai auzit de termenul expunere multiplă. Sau măcar de dubla expunere. Aceasta reprezintă un procedeu fotografic care presupune realizarea a două sau mai multe expuneri / declanșări pe același cadru al negativului.
Analog, dubla expunere se poate realiza prin mai multe metode, cum ar fi: neavansarea filmului (la aparatele care permit acest lucru), avansarea parțială a filmului, suprapunerea de clișee în laborator, reîncărcare sau film swap. În cazul multi expunerii, procedeul este reluat de mai multe ori.
În fotografia digitală, dubla expunere se poate realiza direct din aparatul de fotografiat (în cazul anumitor modele de aparate) sau în camera obscură digitală.
În funcție de brand și de modelul de aparat, dubla expunere se poate face digital mai mult sau mai puțin ușor, de la caz la caz.
În general, imediat după ce faci prima fotografie, la distanță de câteva secunde/zeci de secunde, schimbi cadrul și imprimi peste fotografia inițială o a doua fotografie. Nu poți să imprimi mai mult de două fotografii și nici opri aparatul pentru a relua expunerea ulterior. Trebuie să ai în minte compoziția finală încă de la început și să te miști destul de repede" – Daniel Moisii, coordonator expoziție

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?