Expoziție foto "VIZIUNE CLOSE-UP" - Online

Imagini

Informații

Data: 30 Aprilie 2021, 16:00 Vineri
Locul:Iaşi, ConceptArt

Descriere

Clubul de Arte Vizuale „ConceptArt” al Casei de Cultură a Studenților din Iași organizează online expoziția de fotografie „Viziune Close-up”.
Lucrările realizate de tinerii artiști le puteți urmări live pe canalul de YouTube și pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților din Iași, Vineri, 30 aprilie 2021, ora 16:00.
Expoziția cuprinde: MACRO FOTOGRAFIE, CLOSE-UP, FOOD ART și PRODUS
Fotografiile de tip “close-up” sunt des întâlnite, plăcute, dar ușor banale față de cele “macro”, care conțin factorul “wow” pentru privitori. În plus, fotografia macro este mult mai dificilă decât pare.
Fotografierea macro diferă de fotografierea micro prin faptul că fotografierea micro presupune utilizarea de obiective cu abilități microscopice. În practică acest tip de fotografie intră și ea în categoria extreme-macro.
Astfel fotografia extreme macro se poate obține cu obiective cu funcție microscopică, sau cu obiective macro cu factor de magnificare mare.
Tinerii care expun lucrările sunt: Andrei Tunaru, Gabriela Cojocaru, Anca Zlăvog, Gabriel Talabă, Andreea Scripcă, Samson Maria Sorina și Daniel Moisii (coordonator expoziție).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?