Geta Romanescu "Universuri Picturale"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 28 Iulie - 13 August 2016
Locul:Iaşi, Iulius Mall, Iaşi

Descriere

În perioada 23 iulie – 13 august 2016, complexul comercial Iulius Mall din Iași, transcende din nou scopul pentru care a fost creat, redevenind un cămin al artei. Într-un spațiu generos situat la etajul I în aripa nouă a mall-ului, va fi prezenta o expozitie personala de arta plastica care etalează lucrări de pictură semnate de Geta Romanescu.

Vernisajul va avea loc pe data de 31 Iulie 2016, ora 17,00, cuvântul de deschidere avându-l doctorul în estetică, profesor univ. dr. Mihai Pamfil.

Conceptul expoziției „ Universuri paralele”

  • ”Perioada contemporană poate fi definită ca fiind una eclectică, caracterizată de existența unor lumi diferite, fiecare individ având propria viziune asupra oricărui aspect sau fenomen specific vieții. Lucrările de pictură incluse în cadrul expoziției „Universuri paralele”, structurate pe un teren al clasicismului tehnic, explorează diferite forme de viziuni asupra unor simboluri subiective, capabile de a prefigura multitudinea de trăiri generate de percepția realității. Compozițiile plastice prezente pe simeză, aflate între figurativ și abstract, alunecă uneori pe terenul informalului, generând astfel reprezentări morfologice variate specifice diversității materiale și spirituale universale. Sugestia de transcendență din unele compoziții este generată de existența mai multor planuri succesive, separate uneori de portaluri sau uși specifice unor lumi necunoscute. În plan tehnic, culoarea pusă deseori în pastă groasă, structurată pe un desen viguros, este caracterizată de strălucire și densitate, având o senzualitate aparte. Colecția de lucrări expuse reprezintă o analiză a vieții, dar și o odă a acesteia.”Artist plastic Geta Romanescu

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?