VegFest 2021

Imagini

Informații

Data: 4 - 6 Iunie 2021
Locul: Bulevardul Stefan cel Mare, Iasi, Romania

Descriere

VegFest 2021 Iași, 4-6 iunie, Bd. Stefan cel Mare - Intrare liberă!

MÂNCARE DELICIOASĂ ŞI SĂNĂTOASĂ, VEGAN MARKET, PROIECȚIE DE FILM, ATELIERE ŞI CONFERINŢE.

Anul 2021 a fost declarat în cadrul Adunării Generale a ONU "Anul internațional al fructelor și legumelor." Un an numai bun, așadar, pentru a organiza a doua ediție VegFest și a crește gradul de conștientizare al rolului important pe care îl joacă fructele și legumele în nutriția și sănătatea umană, securitatea alimentară și protecția mediului. Și, pentru că ne dorim ca mesajul nostru să ajungă în toată țara, anul acesta VegFest va avea loc în Iași.

În data de 4 iunie bulevardul central din oraș va găzdui o mulțime de standuri cu produse 100% vegetale și activități de promovare a unui stil de viață sustenabil.

Evenimentul va avea loc la sfârșitul unei săptămâni pline de creativitate - Romanian Creative Week, care are loc în Iași în perioada 2- 6 iunie. Ne simțim inspirați, așadar, să dăm frâu liber imaginației, experimentând o multitudine de arome, gusturi și senzații.

VegFest se adresează tuturor celor interesați de impactul lor asupra acestei lumi și de ce presupune un stil de viață sănătos și responsabil, totodată, față de mediu și animale.

Pe lângă componenta culinară și socială a evenimentului, VegFest are și o puternică componentă ecologică, alimentele vegetale având o amprentă de carbon de 10 până la 50 de ori mai redusă decât cele de origine animală. În plus, un stil de viață în care plantele ocupă un loc central are și potențialul de a ne face pe toți mai sănătoși, protejând în același timp și biodiversitatea.

Surpriza ediției din acest an este amenajarea unei grădini urbane participative (în grădina Muzeului Sadoveanu) de care să beneficieze întreaga comunitate. Așadar, VegFest va lăsa în urma sa o amintire verde și vie comunității.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?