Filmul "Eric Clapton: 24 de seri"

Imagini

Informații

Data: 19 - 20 Mai 2023
Program:
Sâmbătă, 20 Mai 2023
Ateneul din Iași:
13:00

Descriere

Eric Clapton: Across 24 Nights
(2023)Eric Clapton: 24 de seri

Regia
David Barnard
Cu
Eric Clapton

În 1990 și 1991, Eric Clapton a susținut 24 de spectacole la Royal Albert Hall, în care a avut invitați speciali, o orchestră completă și a interpretat genuri muzicale variate, precum blues sau rock. Spectacolele au devenit legendare pentru fani.
Treizeci de ani mai târziu, acest film, editat din materialul original și remasterizat complet, cu sunet Dolby ATMOS și 5.1 Surround Sound pentru a oferi o experiență cinematografică supremă, aduce împreună imagini de la toate acele concerte.
Filmul conține 17 hituri din repertoriul său, care ne arată un Clapton emoționant, pe aceeași scenă cu muzicieni de top, interpretând versiuni unice ale hiturilor bine cunoscute, precum „Wonderful Tonight”, „Layla”, „White Room” și „Cocaine”, împreună cu orchestra lui Michael Kamen sau cu propria trupă, dar și delicii rare, cum ar fi interpretarea “Knockin’ on Heaven's Door” împreună cu Phil Collins.
Dragostea lui Eric Clapton pentru blues este exprimată în timp ce împarte scena cu muzicieni legendari ca Albert Collins și Buddy Guy, interpretând clasice precum „Black Cat Bone” și „My Time After a While”.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?