Filmul "Femeia cu cravată neagră"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 27 Noiembrie - 1 Decembrie 2016
Program:

Descriere

O comedie pe ruta Bucuresti-Chisinau, urmarind un tablou celebru.

Cum sa furi un milion? Este framantarea care bantuie mintile hotilor de pretutindeni. Insa cele doua familii de escroci marunti, una din Bucuresti si alta din Chisinau, au aspiratii si nevoi mult mai mari! Totul incepe cu o prima spargere, de ambele parti. Cei din Bucuresti fura un tablou celebru dintr-un muzeu, ceilalti sparg casa unui bogatas din Chisinau si obtin si ei o pictura la fel de valoroasa.

Isi arata prazile cu mandrie: "Femeia cu cravata neagra", a lui Modigliani. Da, aceeasi pictura de doua ori. Stupoare si prestigiu sifonat. Dar al cui, cine a furat falsul? Micul conflict concurential ramane deschis. Reusesc sa vanda bine ambele lucrari, insa mai au nevoie de bani. Pun la cale o ultima spargere: tezaurul Mitropoliei din Chisinau. Operatiunea le reuseste, chiar daca se intersecteaza cu o alta echipa de spargatori.

Cu ocazia acţiunilor celor două familii, două perechi de tineri se cunosc şi se îndrăgostesc iremediabil, definitiv. Încurcăturile, umorul, interesele mărunte sau majore, lovitura finala, vânzările hilare ale celor câteva Modigliani, sentimentele de dragoste ivite între tinerii români şi cei din Moldova, fac ca acest proiect să fie un film cu umor negru, o ironie la adresa societăţilor române aflate în criză.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?