Acoustic in the garden: Sandu Bantas

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Iulie 2019, 20:00 Joi

Descriere

Pe 25 Iulie, într-o seară leneșă de Joi, hai să ne relaxăm pe ritmurile melodioase ale unui concert acoustic, într-un cadru intim și cozy, în grădină.
Intrarea e liberă însă locurile sunt limitate, așa că dacă știți sigur că vreți să prindeți un loc, puteți face rezervări la 0748 417 445 sau printr-un mesaj pe facebook.

Despre Sandu Bantaş, sunt foarte multe de spus. Sandu Bantaș este un artist, interpret vocal, compozitor - pictor al propriului destin. Originar din Chişinău, provine dintr-o familie cu peste patru generații de muzicieni, unde a crescut într-un mediu muzical divers - muzica clasică, jazz, muzică de tradiție folclorică.
Abordează jazz-ul clasic, structurile ethno-jazz-ului, sonoritățile de gospel și neo-soul, dar și cele de indie-rock. Pune în valoare și creația românească de jazz.
Este susținut, al doilea an consecutiv, de Fundația Regală Margareta a României cu o bursă de studiu în cadrul programului național Tinere Talente 2018 și 2019.
A participat și câștigat la foarte, foarte multe concursuri, dar cel mai important, câștigă inimile publicului de fiecare dată când își pune sufletul în microfon.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?