Bru & Vali Umbră - Visători

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Octombrie 2019, 21:00 Joi

Descriere

Bru & Vali Umbra prezinta "Visatori" - un concept de spectacol cu MC si live looping performance. Spectacolul dureaza 2h plus si se incadreaza in spectrul de main act si after party. "Visători" este nerestrictionabil din punctul de vedere al varstei.

Vali Umbră,

Este un artist din Bucuresti in varsta de 34 de ani care a susținut proiecte ca: Fratii Grime, Subcarpati, Fantome, Argatu ca MC sau song writer, producator, co-producator, liricist, inginer de sunet.

Bru,

Este un artist din Bucuresti in varsta de 39 de ani care a susținut proiecte ca: Mădălina Pavăl, Damian Drăghici, Subcarpați, Fantome, Frații Grime, Blanoz, L'orchestre de Roche, Morandi, UDDI, Love Hertz, etc... ca producator muzical sau live performer , producator, song writer, liricist, chitarist, basist, keyboardist, aranjor, inginer de sunet FOH, inginer de mix, sau inginer de master.

Bru & Vali Umbră s-au alaturat in mod natural într-un moment în care pasiunea amândorura a coincis cu drive-ul de a cânta oamenilor, aproape de ei, în mod visceral, totul făcut live in looping, fiecare spectacol oferind o muzică unică, de fiecare dată.
Proiectul se ia în serios prin setup-ul pe care îl folosesc si calitatea de sunet oferită, cu gândul în permanență la presiunea sonoră la care e supus publicul prezent, modul în care sunt exploatate sistemele de lumini și proiecție. “Visători” este pre-produs dpdv tehnic pentru a sustine free sessionul Bru & Vali Umbră.
Setup-ul echipamentului audio pentru live este compus din: Controller Midi FCB 1010, Roland FC-300, MacBook Pro, Roland XP-30, SoundCard Yamaha Steinberg UR-44, Bas, Chitară, Roland VG-99, Roland GK3, Mic Shure B58, TC Helicon Create.

Muzica interpretată difuzează prin garage, soul, funk, rave, jungle, hip-hop, electronic.

Video-ul “Visatori” dezvaluie si modul in care ei produc muzica. Astfel se legitimeaza prezenta lor in planul cultural romanesc, ca proiect, cu intentia de a contribui cu pasiunea lor de a celebra viata.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?