Groove, Fete sau Băieți

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 Aprilie 2020, 21:00 Vineri

Descriere

GROOVE, FETE sau BĂIEȚI înseamnă muzică și dans descoperite prin culoare și spirit jovial.

Vineri, 3 aprilie, Time Out devine parcul nostru de distracție și voie bună ce ne îmbie la dans și pofte de licori amestecate delicios.

Aici nu e rostul să fim prea serioși. Ne provocăm și ne întrecem în simțiri și giumbușlucuri, priviri zglobii și piruete ample. Acest univers de petreceri este destinat tuturor celor deschiși către joc, dans și chef de viață, trăiri autentice, dornici de interacțiune și socializare.

Genurile muzicale în jurul cărora ne permitem să fim jucăuși sunt, așa cum ne suflă și titlul, cele din sfera GROOVY, adică începând cu muzica anilor '70, de la funk, soul și disco, până la cele mai noi apariții.\

cu drag,
LA JOACĂ!


THE RABBIT KING
ca Dj în vechea gardă a Bucureștiului, a petrecut atât de mult timp în cluburi, printre promotori sau artiști și înconjurat de muzică, încât era firesc ca maturitatea lui să fie prolifică în aceeași măsură. Descoperind moduri variate care determină oamenii să abandoneze discuții sau băuturi și să se miște așa cum le dictează undele audio, "Regatul" său variază, în termeni de estetică muzicală, de la atmosferă disco la ritmuri house. Este flexibil în spirit și abordare, ceea ce determină audiența să-l identifice dintre ceilalți DJ, fără să exerseze sau să-și sacrifice ambițiile personale, având însă întotdeauna temele atent făcute și adaptate la ringul de dans.
După ani în care a experimentat și aprofundat muzica reggae, hip-hop, funk, soul și breaks, Charlie a rămas nedezlipit de orice frecvență care inspiră dansul. Câțiva ani mai târziu, pune bazele
grupului românesc Golan, însoțindu-i o perioadă, urmând ca apoi să avanseze către un alt proiect, Nopame, aducându-i și pe aceștia în atenția scenei de dans românești.
Astăzi, îl vedem pe Rege pe cont propriu!

----------------------------------------------
EDUARD DRAUDE
co-fondator Showberry, inițiator al mișcării Avangarda Deschisă și al petrecerilor Balancoire și Groove, Fete sau Baieți, îmbie la o porție de muzică asezonată cu nițel downtempo, indie, funky grooves, electronica și vintage.
În decursul anilor a urcat pe scene importante din țară și s-a implicat în realizarea de proiecte muzicale de nișă sau
experimentale, jam session-uri, evenimente artistice și petreceri, în calitate de instrumentist, producător, sound designer și DJ.

"Este un mod terapeutic de a trăi prin muzică.
Ea ne salvează și ne deschide către noi înțelesuri.
Avem datoria de a ne disciplina în a fi atenți
la muzica prin care ne hrănim, așa cum suntem atenți
la alimentele pe care le consumăm."

------------------------------------------
MOTO
se află printre primii promotori a muzicii electronice din Moldova. Nume precum Bits&Bats, Food For Thought, Midnight Munchies, Local Intruders sunt ale crew-urilor din care a făcut parte și cu care a întreținut pasiunea pentru vibe-ul "four on the floor". Organizator a peste zeci de evenimente de muzică pe profil și Dj de muzică electronică pe techno/disco/house de mai bine de 10 ani.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?