Lucia

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Februarie 2020, 21:00 Vineri

Descriere

Vineri, 14 februarie, Lucia împreună cu trupa ei revin la Iași, în Bar B2.

Deschidem ușile muzicii live, alături de prietenii noștri de la BarB2, sponsorizate de SCC Romania și promovate cu ajutorul oamenilor care deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

Open doors: 21:00
Concert #Lucia: 22:00

Biletele la concert costă 30 de lei (earlybird, stoc limitat), 40 de lei în presale și 50 de lei în seara concertului, la intrare (în limita stocului rămas) și sunt deja disponibile în rețeaua www.iabilet.ro.
---
În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).
Lucia – catastrophe (official video)
https://youtu.be/bbNQut96VY8
Pe scenă, Lucia & band este o experiență muzicală intensă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de clape, chitara bass și violoncel. Atât piesele noi de pe albumul Samsara, cât și cele mai vechi de pe primul album, Silence, se vor auzi joi seara, pe 14 februarie, la concertul din Iași de la Bar B2. Nu uitați să vă luați din timp bilet la concert din rețeaua www.iabilet.ro!
Lucia – FRTHR (official video)
https://youtu.be/fv-W9cRkh4U
Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale - https://smarturl.it/lucia-samsara.
Lucia & band:
Lucia – voce
Teodora Opriși – backing vocals
Paul Drăgușin – clape, synth
Corina Ciuplea – violoncel
Matei Pușcaru – bass
Alexandru Neagu – tobe

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?