Retro Night

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 August 2019, 23:30 Sâmbătă
Telefon Informații: 0743 663 902
Locul:Iaşi, Tiki Village

Descriere

Aș vrea să-mi dai o noapte de iubire... În Tiki Village, la RETRO Party. Cele mai bune piese ale anilor 90 și 2000 revin în forță pentru un mega party pe malul lacului. 

Lasă-mă papa, la party, fiindcă vreau să mă distrez și să câștig un voucher de 100ron  pentru cea mai tare costumație de tematică. Se oferă 10 vouchere în concurs (da' ăia care ați fost la Retro Party - ediția I știți despre ce-i vorba, așa că mult curaj).

Și fiindcă vreau să #beaubeau, staff-ul mi-a pregătit cele mai bune și mai tari băuturi și na, cu puțin noroc, mă târăște senorita direct în pat. 

Și cum gașca mea NU poate să stea liniștită, o arde maxim la #tikinights alături de DJ-ii rezidenți, cel mai mișto MC și cele mai senzuale #sugarbabes (mai senzuale decât Simona Senzual).

Dacă ai curaj și simțul umorului, alătură-te mie la acest party. Nu de alta, dar PR-ul iubește muzica veche și ea va fi nr #1 la petrecere și la ținută. 

Ca să fie toate-n temă, avem și-un invitat bestial, descoperă-l aici - https://www.facebook.com/events/2383919328542596/

Intrarea este liberă pentru doamne și domnișoare până la ora 00.00.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?