SHINE LIKE A MOVIE STAR

Imagini

Informații

Data: 31 Decembrie 2023, 20:00 Duminică

Descriere

Let’s step into the spotlight and become the stars of our own blockbuster at ‘Shine Like a Movie Star’!
Te invităm să fii personajul principal într-un decor care pare desprins din culisele celor mai grandioase producții de Hollywood, bucurându-te de meniu special, invitați surpriză și unul dintre cele mai frumoase view-uri din oraș, aici, la Fratelli! În această seară magică, fiecare detaliu este pus în scenă pentru a vă purta în lumea fascinantă a cinematografiei
Sărbătorește debutul anului 2024 într-un cadru sofisticat și plin de eleganță, alături de prieteni dragi și o energie care va da viață fiecărui moment petrecut împreună!
Pachetele noastre exclusive, încep de la 380 lei, și oferă o experiență personalizată, aducând la viață lumea fascinantă a vedetelor de cinema!
Pentru mai multe detalii și rezervări ne puteți contacta la: 0756 56 11 11
Haideți să facem din această noapte de Revelion un film cu adevărat memorabil!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?