De ziua lui Pinocchio | Marionnette Show

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Noiembrie 2020, 11:00 Duminică

Descriere

Pe cunoscutul și îndrăgitul Pinocchio îl vor cunoaște copiii așa cum este el: ca o marionetă. Vor face cunoștință cu acest tip de păpușă, dar și cu celelalte personaje care le vor atrage atenția cu siguranță. Bătrânul Gepeto reușește, alături de Zâna cea bună, să îi dea naștere lui Pinocchio; și cum altfel ar putea sărbători minunea asta decât prin a-i organiza micuțului o petrecere de ziua lui?
Vă invităm, așadar, la ziua micuțului Pinocchio Duminică, 29 noiembrie 2020, ora 11:00, a Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași, să ne distrăm împreună și să îl sărbătorim așa cum se cuvine!
Din spectacolul nostru copiii vor învăța că minciuna nu îi ajută cu nimic, din contră, ea le poate încurca acțiunile, că atunci când continui să spui minciuni și nu îți recunoști greșelile situația se poate agrava și iertarea din partea celor mințiți vine mai greu, că este bine întotdeauna să alegem să spunem adevărul oricât de greu ne-ar fi și că dacă îți recunoști greșelile, ești pe jumătate iertat.
Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „De ziua lui Pinocchio”!
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/de-ziua-lui-pinocchio/ sau la casieria Ateneului!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?