Simfonia Artelor | spectacol-eveniment al Colegiului Național de Arte "Octav Băncilă" Iași

Imagini

Informații

Data: 8 Iunie 2023, 18:00 Joi

Descriere

Ateneul Național din Iași alături de Colegiul Național de Arte „Octav Băncilă” Iași și Asociația de Părinți „Porți deschise elevilor” vă invită Joi, 8 Iunie, de la ora 18:00 la Sala Unirii la spectacolul-eveniment „Simfonia Artelor”!
Îmbinarea diferitelor arte poate genera colaborări și sinergii creative, reușind să-i captiveze pe toți iubitorii de muzică, dans, teatru și arte vizuale. Și nu doar să atragă un public eterogen, ci să aducă împreună toți artiștii, indiferent de specializare, să ofere deopotrivă un spațiu pentru exprimarea talentelor individuale și pentru explorarea colaborărilor artistice. Evenimentul „Simfonia artelor” propus de echipa de conducere a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” este o inițiativă minunată și inspirată. Această abordare oferă o oportunitate unică de a crea un spectacol complex și captivant, prin deschiderea evenimentului către publicul larg, invitat să se bucure de o experiență culturală deosebită. Acesta a fost și scopul principal al spectacolului eveniment „Simfonia artelor”, prin care echipa de conducere a importantei instituții ieșene și-a propus, în primul rând, să reunească toate vocile artistice care se articulează în spațiul colegiului, pentru dăruirea unor momente memorabile atât pentru comunitatea artistică a școlii, cât și pentru publicul larg, iubitor de frumos.
„Simfonia artelor” este, deci, un eveniment sinonim cu interacțiunea între muzicieni, dansatori, actori și artiști vizuali, este un amestec inovator de forme artistice, generator de bucurie și emoție estetică autentică.
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/simfonia-artelor/ sau la casieria Ateneului!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?