Spectacolul "Aventuri cu Dl.Goe"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Martie 2020, 11:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 16 Februarie 2020, 11:00 Duminică
  • 9 Noiembrie 2019, 11:00 Sâmbătă
  • 7 Septembrie 2019, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Cine nu a auzit de domnul Goe? Personajul neastâmpărat, născut din condeiul marelui scriitor I.L.Caragiale vine la Ateneu!
Vă aşteptăm cu micii năzdrăvani pentru un spectacol în care râsul şi buna dispoziţie sunt garantate, Sâmbătă, 8 decembrie, ora 10:00 la „Aventuri cu...DL.GOE”, regia Iulian Sandu în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desavârșind teatrul de satiră socială.
În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale, și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.
Universul lui Caragiale este defapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivazut.` Iulian Sandu, regizor

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?