Spectacol caritabil "Bradul Dorințelor"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Decembrie 2019, 18:00 Vineri
Telefon Informații: 0754 276 294
Locul:Iaşi, Biblioteca Centrală Universitară "Mihai Eminescu"

Descriere

Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, este organizat în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, prin care contribuim la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 300 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași.

Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, copiii vor primi cadouri de sărbători, dar și o serie de oportunități de a se implica și dezvolta atât pe ei cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi cultural-educaționale și de implicare civică, derulate pe parcursul anului 2020.

Dintre activitățile principale la care vor lua parte elevii, amintim câteva:
1. Educațional: consiliere școlară; concurs de eseuri ”Visul meu” (iunie 2020); concurs foto (lunar); ș.a.

2. Cultural: organizare de ateliere de meșteșugărit și a unei tabere de artă și creație populară; excursii cu vizitare obiective culturale din Iași, precum și organizarea de evenimente culturale (august-decembrie 2020); etc.

3. Civic/Social: participarea la minim un eveniment de ecologizare și plantare de livezi în comunitățile vizate (aprilie/mai 2020); participarea la acțiuni caritabile (*oferirea de ajutoare către bătrâni și familii defavorizate; aprilie/decembrie 2020); ș.a.

Așadar, vă invităm să luați parte la spectacolul caritabil, prin care puteți contribui, direct, la sprijinirea dezvoltării armonioase, pentru 300 de copii defavorizați, din mediul rural, din județul Iași.

Ne mai puteți ajuta și cu donații în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR, (cu mențiunea ”Pas cu pas”; sau prin donații în format fizic, constând în bani sau materiale (alimente, haine, rechizite, produse de igienă,ș.a.), cu preluare în zona județului Iași. 

~Pas cu pas, împreună, spre o lume mai bună!~
Devino și tu unul dintre #Binefăcători!
Mulțumim și Doamne ajută!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?