Spectacolul "Acasă, în miezul verii"

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 26 Ianuarie 2020, 19:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 14 Decembrie 2019, 19:00 Sâmbătă
  • 23 Martie 2019 Sâmbătă
  • 15 Februarie 2019, 19:00 Vineri

Descriere

Spectacolul "Acasă, în miezul verii" de Tracy Letts.

August: Osage County( Acasă, în miezul verii), comedia neagră care are în prim-plan o familie disfuncţională din Oklahoma a fost jucată de Steppenwolf în 2007 dar şi pe Broadway (cu tatăl lui Letts în rolul lui Beverly Weston). August: Osage County a câştigat Premiul Pulitzer şi cinci premii Tony în 2008, unul dintre ele pentru cea mai bună piesă. Filmul care a avut la bază acest text a avut două nominalizări la premiile Oscar (Merryl Streep pentru rolul lui Violet Weston şi Julia Roberts pentru rolul Barbarei Fordham) precum şi nominalizari la Bafta şi Globurile de aur.

Tracy Letts este singurul artist care a câştigat atât Premiul Tony pentru interpretare (George din Cui e frică de Virginia Woolf?) cât şi un Premiu Pulitzer.

Piesa mea este o istorie de familie

Nu este simplu să găseşti inspiraţie pentru o piesă nouă. „Facerea” piesei August: Osage County se leagă de dorinţa mea de a scrie pentru trupa de la Steppenwolf Theatre Company. Speranţa fiecărui dramaturg este să poată prin scrisul lui să atingă teme universale iar intenţia mea a fost să construiesc o poveste care să cuprindă foarte multă pasiune şi mult adevăr pentru actorii acestei trupe.
Piesa mea este o istorie de familie. (Când a fost întrebat de ce scrie atât de mult despre familie, Sam Shepard a răspuns: „Ce altceva mai este?”). Politica sistemului tribal ne este comună amândurora. Sper că August: Osage County va oferi o oportunitate artistică viabilă oricărui teatru de a învăţa că dinamica „familiei” continuă să ne formeze pe noi şi viziunea noastră despre lume.

...Tracy Letts

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?