Spectacolul "Atenție, aterizăm"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Martie 2020, 19:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 16 Februarie 2020, 19:00 Duminică
  • 16 Ianuarie 2020, 19:00 Joi
  • 7 Decembrie 2019, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Adaptare după celebra comedie franțuzească de situație “Boeing Boeing” de Marc Camoletti, producția Ateneului din Iași aduce în atenția spectatorilor câteva situații pline de umor prin care trec cele șase personaje savuroase în apartamentul din Paris al unui arhitect cu… multă poftă de viață.
Bernard (Daniel Onoae), tânărul arhitect de succes, Berta (Alexandra Paftală), menajera și omul de încredere al acestuia, Robert (Dragoș Maftei), un vechi prieten din provincie și cele trei stewardese – Janet (Erica Moldovan), Helga (Cezara Fantu) și Jaqueline (Ana Hegyi), toate logodite cu Bernard – sunt personajele fermecătoare, ce trebuie să se descurce în situații comice prin postura în care sunt puse.

Comedia „Atenție, aterizăm!” se joacă Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Rezervările se pot face la casieria Ateneului din Iași iar biletele vor putea fi cumpărate online - începând cu data de 1 Ianuarie și de la casieria Ateneului - începând cu data de 3 Ianuarie.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?