Spectacolul "Cei trei purceluși"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Iulie 2019, 11:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 2 Februarie 2019, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Cei trei frați, Naf, Nif și Nuf sunt puși pe șotii de dimineață până seara și se distrează de minune în compania copiilor. Povestea celor trei purceluși va fi spusă de noi Sâmbătă, 2 februarie 2019, ora 11:00, la Ateneul din Iași!
Personajele vor să transmită copiilor mesaje care o să-i ajute pe viitor. Un prim mesaj spune că este bine mereu să ascultăm de fratele sau de sora mai mare, un al doilea – că este bine să ne distrăm dar trebuie și să muncim, că mereu vom găsi ajutor și sprijin din partea fraților, că e bine să ne gândim din timp la ceea ce avem de făcut, că atunci când unde sunt mulți puterea crește și că iubirea și grija de frați, de familie învinge mereu.
Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Cei trei purceluși” care va avea loc Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, ora 10.00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”
Bilete pe: http://www.ateneuiasi.ro/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?