Spectacolul: "Hänsel și Gretel" - Marionnette Show

Imagini

Informații

Data: 23 Ianuarie 2022, 11:00 Duminică

Descriere

Rezervările se pot face la casieria Ateneului Național din Iași, iar biletele vor putea fi cumpărate online pe https://www.ateneuiasi.ro/.../hansel-si-gretel.../ – începând cu data de 1 Ianuarie și de la casieria Ateneului – începând cu data de 3 Ianuarie.
Frățiorii Hansel și Gretel pornesc Duminică, 23 ianuarie 2022, ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, într-o aventură pe cinste! Vor face cunoștință cu o vrăjitoare hazlie, vor râvni la căsuța de turtă dulce…și vom descoperi împreună cu cine se vor mai întâlni cei doi!
Simpaticul Hansel și jucăușa lui soră Gretel doresc să transmită copiilor prin povestea lor faptul că iubirea dintre frați și surori este una foarte puternică, faptul că familia, așa cum este ea, este cea mai importantă, că atunci când suntem alături de cineva devenim mai puternici și mai curajoși, că nu este bine să intrăm pe proprietatea altcuiva deoarece ni se poate întâmpla ceva neprevăzut și că trebuie să zâmbim și să căutăm soluții în orice situație ne-am afla.
Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Hansel și Gretel”!
Duminică, 23 ianuarie 2022, ora 11:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”!
 

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?