Spectacolul "Micuța Fifi și fifiprietenii"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Mai 2019, 11:00 Sâmbătă
Locul:Iaşi, Palatul Culturii

Descriere

Sâmbătă, 11 Mai 2019, ora 11:00, vă invităm la Pavilionul Artistic amplasat în Piața Palatului Culturii, la un spectacol inedit pentru copii în cadrul Festivalului Teatrelor Independente:

FiFi show este un spectacol unic în România, adresat tuturor vârstelor, avându-i în atenție în special pe cei mici. Spectacolul îmbină într-un mod spectaculos cele mai atractive animații: magie, baloane de săpun uriașe, mascote, muzică live și dans. Toate acestea fac parte din povestea Micuței FiFi, o școlariță care trece printr-o întreagă aventură pentru a-și găsi colegii de trupă, FiFiprietenii săi, mascotele: Bubu, Pony, Bijou și Motoraș care s-au rătăcit sau poate au fost răpiți. FiFi, în căutarea sa, se întâlnește cu diverse personaje: Supermagicienii Pic și Poc, Bulinuța, Baba și Micuța Măzărică. Aceștia o ajută sau o încurcă în găsirea mascotelor. Misterul se adâncește și doar Tu, prietene, o poți ajuta! Vino la FiFi Show să o ajuți pe Micuța FiFi să-și găsească FiFimascotele și astfel vei putea deveni FiFiprietenul ei. Fii FiFiprieten la FiFi show!
Durata: 55 min

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/fit-fifi-show/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?