Spectacolul: "Overdose Trip"

Imagini

Informații

Data: 27 Ianuarie 2022, 19:00 Joi

Descriere

Rezervările se pot face la casieria Ateneului Național din Iași, iar biletele vor putea fi cumpărate online pe https://www.ateneuiasi.ro/class/overdose-trip-5/ – începând cu data de 1 Ianuarie și de la casieria Ateneului – începând cu data de 3 Ianuarie.
Un text cu o tema dură, și o supratemă actuală au dat naștere unui spectacol amplu și cu un mesaj direct. Transpunerea și adaptarea scenică a textului lui Igor Bauersima ridică niște semne de alarmă asupra realitații de zi cu zi, realitate care de altfel se află peste tot în jurul nostru și este în plină creștere, din nefericire. Doi tineri, Julie (Mara Lucaci) și August (Andrei-Paraschiv Simion), hotărăsc să se sinucidă, dar nu oricum… ci împreună. Dar oare ce se întâmplă când acest gând negru se transformă și devine un trip nasol? Oare cei doi își vor duce la capăt dorința?
Vă invităm să aflați răspunsul la toate aceste întrebari, și nu numai, Sâmbătă, 3 Iulie 2021, ora 19:00 în Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași. Nerecomandat persoanelor sub 16 ani și persoanelor epileptice.
Overdose Trip adaptare dupa “norway.Today” de Igor Bauersima
Cu: Mara Lucaci, Andrei-Paraschiv Simion
Regia: Florin Simion
Coregrafia: Alice-Ioana Șfaițer
Light design: Cristian Gabriel Bortoș
Sound Design: Daniel Vasile Baltariu
Joi, 27 ianuarie 2022, ora 19:00 – Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan”!

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?