Spectacolul "Pe… trecere"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Iulie 2019, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 20 iulie 2019, de la ora 19.00 la spectacolul de teatru „Pe… trecere” – punere în scena după opera lirica „Trei fete” de Lucian Blaga, regia Emacu Nicoleta, scenografia Mirzac Adrian.

Un joc tot joc, cuvântul devine dans, dansul devine culoare. Condiția umană privită prin cele trei ipostaze: copilăria, tinerețea, și vârsta senectuții, depinde, de alchimia dintre iubire, înțelepciune și joc.

„Fii copil pentru încă o secunda” – prin ochii de copil, lumea este mai frumoasă, iar noi, suntem mai aproape de valorile pierdute.

Distribuție: Crina Diana Damian, Andra Claus, Victor Popa, Ștefan Valentin Chelaru, Apachitai Maria Narcisa, Apachitai Mihaela Yasmina, Apachitai Gabriela Yolanda

Participare la festivalul „Hai la teatru” organizat de Teatrul Luceafărul unde au obținut premiu individual pentru interpretare: Andra Claus, Crina Diana Damian, Victor Popa și Ștefan Chelaru Valentin.
De asemenea piesa a fost selectată pentru Festivalul Național de Teatru „George Constantin”, București și a putut fi urmărită pe plan local, în cadrul Festivalului Șotron, Iași.

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/pe-trecere/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?