Spectacolul "Punguța cu doi bani"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Aprilie 2021, 11:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 29 Februarie 2020, 11:00 Sâmbătă
  • 9 Iunie 2019, 11:00 Duminică

Descriere

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Punguța cu doi bani”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, Duminică, 18 aprilie 2021, ora 11:00.

În curțile unor bătrâni e zarvă mare deoarece păsările acestora parcă nu mai vor să asculte de stăpâni. Cocoșul este alungat de acasă de moșneag pentru că nu poate face ouă, și astfel începe aventura isteței păsări prin lume. Cu cine se va întâlni în drumul său și dacă va reuși să găsească drumul înapoi spre casă vă invităm să aflați chiar la spectacol!

Însă se mai întâmplă ceva neașteptat…un personaj din lumea Disney, și anume Minnie Mouse, se va rătăci în povestea noastră. Ce caută simpatica Minnie în „Punguța cu doi bani” și cum de-a ajuns ea acolo? Puteți afla doar venind Duminică, 12 iulie 2020, ora 10:00, la Amfiteatrul Palas!

Povețele pe care copiii le vor învăța de la personaje sunt legate de faptul că egoismul nu duce niciodată la ceva bun, că trebuie să fim darnici și să oferim ajutor celor ce au nevoie, că nu trebuie să ascultăm mereu de gura lumii, că nu trebuie să ne însușim lucruri care nu ne aparțin, că trebuie să luptăm pentru bunurile noastre, că invidia pe cei din jur nu ne face mai buni, ci din contră și că nu trebuie să ne răzbunăm pe altcineva pentru că nu reușim noi să ne ducem planurile la bun sfârșit.

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/punguta-cu-doi-bani-4/ sau la casieria Ateneului!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?