Aleargă pentru dorințe 2.0

Imagini

Informații

Data: 4 Iunie 2022, 14:00 Sâmbătă
Locul:Iaşi, Palatul Culturii

Descriere

Dragi prieteni,
Avem bucuria de a vă invita la un eveniment ce este inițiat și organizat de către asociația noastră, ASCOR Iași, pentru a doua oară în cei 30 de ani de activitate.
Este vorba despre crosul caritabil „Aleargă pentru dorințe”, ce va avea loc sâmbătă, 04 iunie 2022, în intervalul orar 14.00-16.00, în Piața Palatului Culturii. Înscrierile se fac prin formularul care poate fi găsit mai jos. 
Prin acest cros, ne propunem să sprijinim un număr de 25 de copii, pe care dorim să îi susținem în atingerea de performanțe școlare. În același timp, evenimentul urmărește promovarea sportului și promovarea unui stil de viață sănătos.
Crosul „Aleargă pentru dorințe”, la fel ca alte evenimente de acest tip, arată că susținerea pentru acești copii se face cu efort, dar și cu multă bucurie. Persoanele care solicită sprijinul celorlalți pentru a-i ajuta pe acești copii, depun un efort prin parcurgerea unui traseu de 5 km sau 10 km. Acest efort va fi încununat atât de câteva premii oferite la finalul crosului, cât mai ales de faptul că acești copii vor avea posibilitatea de a atinge anumite performanțe școlare, având toate cele necesare pentru acest lucru.
De ce am intitulat acest cros: „Aleargă pentru dorințe”? Care este dorința noastră principală?
Dorința noastră este ca noi, comunitatea, să reușim să ne mobilizăm cât mai mult pentru a-i ajuta pe cei care doresc să aibă acces la educație și pe cei care doresc să facă performanță, astfel încât să nu fie nevoiți să abandoneze școala din cauza lipsurilor materiale. În plus, ne dorim ca susținerea față de acești copii să fie una constantă.
Pentru înscriere la cros și pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați formularul dedicat evenimentului.
Link către formularul de ÎNSCRIERE:
https://forms.gle/GQFuZ9Jzb1PmJ5jL9
Link către REGULAMENTUL de participare:
https://ascoriasi.ro/regulament-alearga-pentru-dorinte...
De asemenea, vă invităm să apreciați pagina de Facebook a evenimentului.
Vei alerga și tu împreună cu noi pentru acești copii?

https://www.facebook.com/Alearg%C4%83-pentru-dorin%C8%9Be-316819708989054/
© Identitate vizuală creată de: WINCERO.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?