Brevet 200 km Iași

Imagini

Informații

Data: 7 Mai 2022, 07:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0746979629
Locul: Piciu Gold, Romania

Descriere

Dacă ești pasionat de biciclete și ieși cel puțin o dată pe săptămână pe trasee în afara Iași-ului, cu siguranță ai auzit de brevetele populare de 200, 300, 400, 600 km.
După experienta anilor trecuți, Iași Club de Biciclete, alături de Piciu Team îți propune o experiență inedita, alături de oameni care au mai făcut în anii trecuți acest traseu. Evenimentul se desfășoară indiferent de condițiile meteo.
Tot ce ai nevoie este voință și o bicicleta în stare bună de funcționare. De restul ne ocupam noi, ca să ai șanse maxime să îl termini.
Finalizarea brevetului, în timpul maxim de 13h și 30 minute îți va aduce o medalie, opțională în valoare de 30 lei, înscrierea în registrul Randonneurilor alături de milioane de alți cicliști și o experiență de care îți vei aminti cu drag peste ani.
ATENȚIE: După confirmarea înscrieri pe mail, fiecare participant trebuie să predea la locul de start o declarație de participare pe propria răspundere, să plătească taxa de participare, ulterior, alocându-i-se un număr de participare - înscris pe brevet card-ul primit la start. Fără acestea efectuarea brevetului poate fi considerat neomologat.
Înscrierile se fac la adresa de mail icdebteam@gmail.com, unde te rugăm a specifica numele complet, localitatea, echipa din care faci parte (dacă este cazul) adresa+codul poștal, data nașterii și numărul de telefon.
Taxa de înscriere este de 40 lei. (include cheltuielile de administrare a evenimentului, de omologare a rezultatelor, brevet-cardul și certificatul de brevetare).
Taxa de înscriere se poate plăti către Paul, pentru cei din Iași, sau înainte de start după înscrierea prealabilă pe mail.
ATENȚIE:
*Fără trimiterea informațiilor pe mail, nu se fac înscrieri.
Ultima zi de înscriere este 04.05.2022
ATENȚIE: NU SE FAC ÎNSCRIERI LA START
*Fără efectuarea acestor pași, brevetul poate fi considerat NUL.
evidențierea trecerii prin punctele de control prevazute pe fiecare traseu se va face doar prin realizarea de fotografii împreună cu bicicleta și punctul de control, notându-se pe brevet-card ora sosirii în respectivul punct de control.
se recomanda înregistrarea traseului printr-o aplicație dedicata (ex. Strava), urmând ca link-ul cu activitatea să fie transmis în emailul cu fotografiile din punctele de control;
emailurile cu dovada parcurgerii brevetelor populare trebuie trimise organizatorului pana cel târziu în data de 8 mai 2022.
Traseu șosea: Iași - Rebricea - Vaslui - Crasna - Strâmtura Mitoc (Abator VanBet) și retur - Crasna - Vaslui - Rebricea - Iași

Locul de START/ SOSIRE este zona Alexandru cel Bun, nr 5, bloc X10 (rond autobuz 28 - Amanet Piciu Gold)
Punctul de start se deschide la ora 06:20, pentru ridicarea kit-ului de participare și completarea declarației pe proprie răspundere.
PC 1, km 0, START zona Alexandru cel Bun, nr 5 bl X10, Iași
PC 2, km 67, Benzinăria LUKOIL Vaslui (ieșire-Crasna).
PC 3, km 100, Sat Strâmtura (Abator Păsări-VanBet).
PC 4, km 136, Benzinăria LUKOIL Vaslui (ieșire - Negrești).
P.C. 5, km 202, zona Alexandru cel Bun, nr 5 bl X10, Iași.
 
Regulament:
Pe parcursul traseului NU se va asigura nici un fel de asistență oficială, astfel că participanții vor avea întreaga responsabilitate pentru parcurgerea traseului în siguranță, cu respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, în condiții de trafic normal.
Toți participanții care vor parcurge traseul vor primi un certificat de brevetare.
Date de contact:
- Paul Popa, telefon 0746979629
- Email: icdebteam@gmail.com
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!
 

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?