Centenar 400 km - Iași

Imagini

Informații

Data: 22 Iulie 2023, 00:10 Sâmbătă
Locul:Iaşi, Palatul Culturii

Descriere

În 22 iulie 2023, la nivel mondial se va aniversa Centenarul BRM400 - 100 de ani de la desfășurarea primului brevet de 400 de km din lume, de către Audax Club Parisien (1923).
Cu aceasta ocazie, vor fi organizate și în România mai multe brevete de 400 de km, pentru care medalia va fi una personalizata cu acest moment aniversar.
Înscrierile se fac la adresa de mail icdebteam@gmail.com, până la data de 19 iulie, inclusiv.
Unde vă rugăm să specifica-ți numele complet, localitatea, adresa, data nașterii, numele echipei (dacă faci parte din una) și numărul de telefon. Dacă te-ai înscris la celelalte brevete ne poți trimite doar numele complet.
ATENȚIE: După confirmarea înscrieri pe mail, fiecare participant trebuie să predea la locul de start o declarație de participare pe propria răspundere, să plătească taxa de participare, ulterior, alocându-i-se un număr de participare pe un brevet-card. Fără acestea efectuarea brevetului poate fi considerat neomologat.
Taxa de înscriere: 40 de lei (include cheltuielile de administrare a evenimentului, de omologare a rezultatelor, brevet-cardul și certificatul de brevetare).
Plata se poate face direct către Paul, de luni până vineri, între orele 12-19 sau în fiecare miercuri, în Piața Unirii, Iași, ora 19. Se poate plăti și la start doar dacă te-ai înscris pe mail.
NU se fac înscrieri la START!
Locul de START este Palatul Culturii Iași, ora 00:10, iar SOSIREA se face în zona Alexandru cel Bun, nr 5, bloc X10 (rond autobuz 28 - Amanet Piciu Gold)
Ora de întâlnire pentru completarea declarației de participare pe propria răspundere și înmânarea brevet - cardului: 23:20
Ora de start: 00.10
Traseul: https://ridewithgps.com/routes/38305183 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
Punctele de control sunt amplasate după cum urmează:
P.C. 1 - START Palatul Culturii
P.C. 2 - km 67- Vaslui Benzinăria LukOil Strada Ștefan cel Mare 4, 730187
P.C. 3 - km 122 Bârlad benzinăria Petrom (ieșirea Teuci)
P.C. 4 - km 184 Tișița benzinăria Lukoil (sens giratoriu) DN2, 625206
P.C. 5 - km 268 Bacău benzinăria Petrom (ieșirea Roman) Calea Tecuciului
P.C. 6 - km 353 Tg. Frumos benzinăria Lukoil (ieșirea Iași) Strada Cuza Vodă 15, 705300
P.C. 7 - FINISH, km 400 Iași Alexandru cel Bun nr 5 bl x10, 700646
Timpul limita de finalizare a traseului: 27 ore
Regulament:
Pe parcursul traseului NU se va asigura nici un fel de asistență oficială, astfel că participanții vor avea întreaga responsabilitate pentru parcurgerea traseului în siguranță, cu respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, în condiții de trafic normal.
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant după înscriere, prin mail.
Evenimentul este organizat de Iași Club De Biciclete Team, sprijinit de Club Sportiv "Piciu Team" și Adevăraţii VeloPrieteni România și se desfășoară sub egida Randonneurs România.
Toți participanții care vor parcurge traseul vor primi diplome și o medalie specifică evenimentului, contra cost. (OPȚIONAL-40 lei).
Medalia are dimensiunea de 4 pe 2.5 cm.
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!
 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?