Dăm pedale la zmeură

Imagini

Informații

Data: 17 Iulie 2022, 15:00 Duminică
Locul:Cluj, Piața Unirii Cluj-Napoca

Descriere

Iași Club de Biciclete invită la o tură inedită pe toți cei ce doresc să exploreze o bucățică din Podișul Moldovei, în cadrul unei ture de explorare.
Plecarea are loc din Piața Unirii Iași, duminică 17 iulie ora 15:03 și merge pe șosea către Bordea, Lunca Rateș, Borosești, de unde intră pe o zonă neexplorată de pădure către Poiana cu Statui, Slobozia, Poiana Rotundă.
https://ridewithgps.com/routes/40060113
Trasul este unul de grup, are 65 km, necesită experiență, o bicicletă în stare bună de funcționare, cască, lumini, apă pentru traseu, ceva bănuți pentru alimentarea de pe traseu și o taxă de organizare de 1 leu.
Traseu se poate lungi până la ora 22.
Enjoy
No ego just cycling and more fun.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?