GFR 250 km Iași

Imagini

Informații

Data: 23 - 24 Iulie 2022
Telefon Informații: 0746979629
Locul: Piciu Gold, Romania

Descriere

Iași Club de Biciclete cu sprijinul Club Sportiv Piciu Team, organizează un ultra-brevetul sub numele de ”Gran Fondo România” (GFR), în data de 23 iulie 2022.
Înscrierile se fac la adresa de mail icdebteam@gmail.com unde solicităm numele complet, adresa, numărul de telefon și data nașterii.
Ultima zi de înscriere 20 iulie 2022.
Taxa de înscriere este de 20 lei. (include cheltuielile de administrare a evenimentului, de omologare a rezultatelor, brevet-cardul și foaia de parcurs, certificatul de brevetare pentru fiecare brevet parcurs).
Plata se poate face direct către Paul în fiecare miercuri, în Piața Unirii, Iași, ora 19, sau la start.
Pentru participare sunt necesare respectarea următoarelor reguli:
 documentele necesare participării vor fii transmise online, după înscriere;
 STARTUL este dat din zona Alexandru cel Bun, nr 5, bl X10, Amanet Piciu GOLD la ora 6.
 evidențierea trecerii prin punctele de control prevazute pe fiecare traseu se va face doar prin realizarea de fotografii, notându-se pe brevet-card ora sosirii în respectivul punct de control (ATENȚIE - RIDICĂ BREVET CARDUL DE LA START);
 se recomanda parcurgerea traseului individual sau cel mult în grup de 6 persoane, cu luarea masurilor de protecție, solicitate de către autorități la momentul parcurgerii acestuia;
 se recomanda înregistrarea traseului printr-o aplicație dedicata (ex. Strava), urmând ca link-ul cu activitatea să fie transmis în emailul cu fotografiile din punctele de control;
 emailurile cu dovada parcurgerii brevetelor populare trebuie trimise organizatorului pana cel târziu în data de 27 iunie 2021,
la finalizarea brevetului se poate solicita achiziția medaliei de ULTRA GRANDONNEUR 2021 (în cazul în care în acest sezon ați parcurs și seria GFR 050/075/100/150), preț 35 lei.
Traseul: https://ridewithgps.com/routes/34974523 (se poate vizualiza fără aplicație sau înregistrare).
PC1, km 0, start, Iași (Bulevardul Alexandru Cel Bun nr 5, bl X10 - Amanet Piciu Gold)
PC2, km 67 Vaslui (Benzinăria LukOil - ieșirea către Crasna)
PC3, km 123, Bârlad (Benzinăria Petrom - ieșire Tecuci)
PC4, km 180, Vaslui (Benzinăria Lukoil - Ieșire Negrești)
PC6, km 250, sosire, Iași (Bulevardul Alexandru Cel Bun nr 5, bl X10 - Amanet Piciu Gold)
Timpul limita de finalizare a traseului: 20 ore
ATENȚIE NU SE FAC ÎNSCRIERI LA START.
Opțional: toți cei care au terminat seria de brevete populare GFR 050/075/100/150/250, pot solicita medalia de ULTRA GRANDONNEUR (35 de lei, plătită la finalizarea trasului).
Detaliile privind regulamentul, traseul, punctele de control de pe traseu, foaia de parcurs, brevet-cardul și declarația pe propria răspundere vor fi trimise fiecărui participant pe adresa de email menționată la înscriere.
Date de contact:
Paul, telefon 0746979629
Vânt din spate, pedale ușoare și multă atenție în trafic!

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?